Sist endret: 18.12.2006

Stikkord: case story, helbredelse, tungmetallforgiftning, Parkinson

 

Pasienthistorier

 

Da jeg selv var invalid gikk det mest på tilstivninger og lammelser, men også utmattelse, og til slutt markert nedsatt lungekapasitet. Dette var særlig knyttet til to tannmetaller og strømforholdene. Den lange helbredelsesprosessen er ennå ikke presentert som en sammenhengende helhet.

 

Der mange faktorer kan være medvirkende kommer man lett til kort med våre vanligste medisinske forskningsmetoder og blir i større grad enn ellers henvist til å lære ved å lytte til pasienter, særlig når de forteller oss om sine løsninger på problemene.

 

De få historiene som det vises til her er derfor valgt ut fordi jeg synes de kan lære oss noe om dagens mange muligheter for pasienter som foretrekker å ta ansvar for egen helsefremgang. Les mer om hvilke historier som ønskes her, helsevesenets vurderinger og lignende.

 

Noen av disse pasientene har egne nettsteder/hjemmesider. De kan også være eksponert andre steder på nettet. Vil du finne ut mer om deres aktiviteter kan du derfor gjerne med fordel søke på navnene deres som en streng, dvs. slik: ”Ole Olsen”.

 

Mvh

Tor Johnsen

 

Navn/link

Diagnose/problem

Eget nettsted/hjemmeside

Eventuelle merknader

Hodneland Erlend

Amalgam

http://www.noamalgam.org

 

Karlsson Vanja

Kreft/kvikksølv

www.amalgam.se

 

Koplev Hanne

Parkinson

 

Har mye stoff her på snowboat.no

Nagy Lisa

Kjemi- og eloverfølsomhet

 

 

 

 

Til Snowboat hovedside