Capser

 

Vanlig caps

Forstørr bildet

Ol-caps fra Lillehammer

Forstørr bildet

 

Rolv Wesenlund påsto nylig at alle pensjonister i dag går med capser med bilde av slagskipet Tirpitz. Her er det ikke Tirpitz, men logoen min som er brodert inn på et luemerke med samme bunnfarge som capsene. På den ene er det valgt bare gulltråd, mens det på den andre er brukt sølv bunnfarge inne i figuren og gull i konturer og skrift. Skikkelsen og skien som henger avslappet utenfor den stiliserte pulken kommer skarpest frem når der er sølv i bunnen, så jeg velger det som standard. (Dette kommer ikke helt klart frem på fotografiene.)

 

Luemerket er 8 cm høyt og 12 cm bredt.

 

Den jeg kaller vanlig caps er enkel, men solid og, slik jeg oppfatter det, blant våre aller vanligste capstyper. (Norsk design – ser ut som bomull.)

 

Ol-capsen er av litt tovet ullstoff og mer forseggjort, for så vidt som den har øreklaffer som brettes inn når de ikke er i bruk. For meg blir den mest en vintercaps.

 

Dukken som capsene er vist på har dessverre barnestørrelse slik at capsene ser litt forvokste ut her.

 

Det er firmaet Denver Broderi AS som broderer merkene for meg og fester dem på sine capser.

Adressen er Mich. Krohns g 27, 5057 Bergen.

Tlf.   55 20 20 40

         55 20 20 55

Faks  55 20 01 55

 

Sist jeg kjøpte kostet den vanligste kr. 75,- og den andre kr. 100,- uten mva. (Merket og monteringen av det utgjorde da visst 45 kroner av prisen.)

 

Du får lov av meg til å skaffe deg capser med dette merket direkte fra firmaet. Da skal broderingen ha sølv i bunn og gulltråd ellers. Merkets bunnfarge skal falle sammen med capsfargen. (Du får ikke kjøpe løse merker for å klistre på egne capser siden jeg ønsker faglig montering av merkene.)

 

Siden merket er digitalisert kan det broderes direkte på egne plagg i den størrelse som ønskes.

Om du vil inn på noe slikt tar du kontakt med meg.

 

Vennlig hilsen

Tor Johnsen

Nordlia 8

5223 Nesttun

Tlf. 55 10 00 23

Org.nr  974 927 462

Bankgiro  3625.12.96698

E-post: torjohnsen@hotmail.com

 

Til snowboat hovedside