Denne siden er sist endret  1. mars, 2010

Bjørgo – Rørgo – Gjeilen

 

Hyttetomt – hytte – Bolstadøyri – Voss kommune – Hordaland fylke

 

På disse tre fjellgårdene har de fem grunneierne tre hyttefelt med til sammen 85 hyttetomter. I dag (januar 2007) er noe over halvparten av disse solgt og bebygget. I Gjeilen hyttefelt er samtlige tomter solgt. I Rørgo hyttefelt er noe under halvparten av tomtene ledige. I Bjørgo hyttefelt er der ikke lagt ut tomter for salg. Det vil trolig tidligst skje når alle tomtene i Rørgo hyttefelt er solgt.

 

Som eier av et av brukene på Bjørgo fant jeg tilfeldigvis ut at man ikke fant noe om tomtesalget på Rørgo ved å søke på for eksempel hyttetomt+Rørgo på internett. Denne siden tar derfor først og fremst sikte på å lede deg som er interessert i hyttetomt videre til de som  i dag formidler salget av ledige tomter på Rørgo. Men siden jeg allerede hadde en del liggende på snowboat.no om Bjørgo ligger det nær å si noe om området som en helhet og samarbeidet mellom de fem brukene på de tre gårdene.

 

”Et bilde kan si mer enn tusen ord.”

 

Dette bildet viser en av hyttene i Gjeilen hyttefelt. Tilsvarende bilder for alle hyttene som er oppført nå (påsken 2005) kan du klikke deg frem til nedenfor.

Forstørr bilde 9.

Fjellet Hatlekinnet i bakgrunnen gir ofte flotte nedrenn, særlig for de som liker å svinge litt. Turterrenget her i Gjeilen kan sies å være felles med Rørgo, men benyttes også en god del av oss som holder til på Bjørgo.

 

Ledige tomter på Rørgo

Hyttebilder Rørgo hyttefelt

Hyttebilder Gjeilen hyttefelt

Oversiktskart med skiløyper

Bjørgo

Kraftplaner

 

Er du hytteeier i området? Ønsker du bildet jeg har tatt av hytten din byttet ut i noe bedre? Vil du ha lagt til for eksempel interiørbilder, navn, nr. osv.?  Har du behov for originalbildet med fire mill. piksler? Da gir du vel et ord.

 

Det er ok om du lager linker til mine sider.

(Gi gjerne et ord om du er åpen for linker til deg.)

 

Vennlig hilsen

Tor Johnsen

Nordlia 8

5223 Nesttun

E-post: tor1johnsen@hotmail.com

 

 

Til Snowboat hovedside